Supermarketul Parabo din Bocşa a fost închis astăzi, după ce soţul unei angajate din cadrul unităţii comerciale a fost confirmat cu COVID-19!

La ora actuală, o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică împreună cu o firmă specializată realizează o acţiune amplă de dezinfecţie, oamenii nu trebuie să intre în panică, conform protocolului este doar o măsură de precauţie, susţine administratorul Cristian Pamfil care prin această decizie respectă legea. De precizat că niciun angajat de la Parabo Bocşa nu are simptome de coronavirus!

În plus, şi angajata a cărui soţ a fost confirmat Luni, 6 aprilie, pozitiv, nu are simptome de COVID-19. Important de specificat este că femeia nu a mai intrat în contact cu soţul ei din data de 20 martie, aceştia fiind în prag de divorţ, moment în care femeia, împreună cu copii au părăsit domiciliul conjugal şi nu a mai intrat în contact cu bărbatul, ne-o confirmă administratorul Cristian Pamfil.

„Soţul unei angajate a fost descoperit cu coronavirus, mai precis la începutul acestei săptămâni după ce în prealabil a fost internat la terapie intensivă. El din data de 30 este internat la ATI. Angajata mea nu mai locuieşte cu soţul ei din data de 20 martie, nici ea nici copiii, aceştia urmând să se despartă. Ieri am fost înştiinţat de acest lucru, am aşteptat să primesc telefonul de la DSP care au hotărât ca angajata mea, un cumnat şi soţia acestuia să intre în izolare. Eu voi efectua o igineizare a punctului de lucru din Bocşa, iar mâine magazinul va fi deschis, nefiind alte probleme, vă asigur”, a mai precizat Cristian Pamfil.

Cristian Pamfil a mai spus că respectiva persoană este angajată ca şi lucrător comercial iar obiectul muncii este acela de a pune marfă pe rafturi, neintrând în contact cu alte persoane.

„Angajata mea nu a avut nici un simptom de infectare cu coronavirus. Este mai mult o măsură preventivă. Îmi doresc să i se facă testul pentru ca să ştiu şi eu ceva concret,” a mai spus, administratorul, Cristian Pamfil.

În plus, unitatea comercială se va redeschide mâine dimineaţă, iar oamenii pot să-şi facă cumpărăturile fără probleme aici, deoarece niciun angajat al Supermarketului Parabo Bocşa nu este confirmat cu COVID-19, măsura impusă astăzi fiind doar una de prevenire a acestui virus care din păcate în lumea întreagă face tot mai multe victime.