Rectorul Marilen Pirtea: toți studenții Universității de Vest din Timișoara urmează cursurile online, suntem o Universitate a viitorului

Cursurile online se desfășoară în condiții optime pentru studenții Universității de Vest din Timișoara. După cum susține rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea instituția de învățământ superior a fost pregătită dinainte pentru a face față situației actuale:

”Noi am fost pregătiți dinainte pentru că ne dorim să fim Universitatea viitorului. Universitățile racordate la spațiul virtual sunt apanajul universităților puternice. În aceste condiții dramatice, trecerea de la învățământul față în față la cel online a fost foarte facilă pentru Universitatea din Vest din Timișoara. Trăim într-o perioadă a digitalizării în care trebuie să fim foarte familiarizați cu astfel de acțiuni. Noi suntem pregătiți și pentru admiterea online”,a concluzionat Marilen Pirtea.

În prezent toate cadrele didactice și toți studenții Universității de Vest din Timișoara sunt conectați online pe platformele de cursuri. Dacă există persoane care nu au această posibilitate de conectare online, o pot face  de la stațiile computerizare din Campusul Universității, respectând regulile de distanțare socială.  

Cele mai citite

Related Articles