Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, acolo unde au fost vindecaţi până acum 56 de pacienţi infectaţi cu coronavirus, are nevoie de ajutor pentru a face faţă pandemiei!

Asociaţia Doctor Victor Babeş a lansat o campanie de strângere de fonduri prin SMS pentru Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara. Cei care vor să ajute spitalul o pot face printr-un SMS la 8841 cu textul DONAŢIE. SMS-ul poate fi trimis din orice reţea de telefonie mobilă: Vodafone, Orange, Telekom sau Digi.

De asemenea, cei care vor să ajute Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara o pot face donând direct în contul Asociaţiei Doctor Victor Babeş: RO84RNCB0255113757760002 deschis pe numele Asociatiei Doctor Victor Babes Timisoara, str. Gheorghe Adam nr 13, CUI 18737642.

„Banii vor fi folosiţi pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă şi protecţie şi programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus. Spitalul de Boli Infecţioase este printre cele 6 unităţi medicale din România desemnate să preia cazurile de persoane infectate cu coronavirus şi să facă teste de specialitate pentru cei suspecţi de infectare. În acest moment, dintre toate unităţile, spitalul din Timişoara are rata cea mai mare de vindecaţi din ţară”, transmit reprezentanţii Asociaţiei Dr. Victor Babeş.