Consiliul Județean Caraș-Severin a cumpărat pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița echipamente și materiale sanitare necesare în lupta cu COVID-19

Având în vedere actualul context epidemiologic și nevoile Spitalului Județean de Urgență Reșița, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, întinde din nou o mână de ajutor celei mai mari unități medicale din Banatul Montan.

În acest sens, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a adus la Spitalul Județean de Urgență Reșița echipamente și materiale sanitare necesare personalului medical în lupta cu COVID-19. Este vorba despre un număr de 150 de viziere, 1.000 de măști, 1.000 de perechi de mănuși și 150 de combinezoane.

Managerul Alina Stancovici aduce mulțumiri pentru noblețea gestului și atenția acordată Spitalului Județean de Urgență Reșița.

1 COMENTARIU

  1. Poate verifica cineva si cum au fost achizitionate in plina criza aceste echipamente pe persoana fizica?

    ” UPDATE, ora 10.30

    Ne-a contactat Silviu Hurduzeu, pentru a preciza că echipamentele și materialele sanitare la care se face referire reprezintă o donație, nefiind așadar achiziționate din fondurile Consiliului Județean. Menționăm acum acest fapt, care nu reiese din comunicatul de presă al Alinei Stancovici. Așa cum nu reiese nici faptul că Alina Stancovici și-ar fi adus aminte să aprecieze public noblețea gestului a sute sau poate mii de cetățeni ai Reșiței, și nu numai, pentru donațiile făcute de aceștia Spitalului Județean. ” https://resita.ro/managerul-alina-stancovici-managerul-alina-stancovici-aduce-multumiri-pentru-nobletea-gestului/?fbclid=IwAR0p2F2Zuy0Flpu50KUI328wu0inagZcGL9d17TvbS0QhhJ5rDxmpj-S758

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles