Jandarmii din Reşiţa desfăşoară misiuni independente sau în cooperare cu alte structuri de ordine publică, în contextul pandemiei cu noul Coronavirus. În timpul liber, însă, militarii fac şi activităţi de voluntariat, în cadrul campaniei „Mâinile Bucuriei”.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, plutonier adjutant Marius Săndulescu,  spune că jandarmii stau la dispoziția solicitanților pentru a oferi ajutor cu plata urgentă a facturilor și achiziționarea de alimente de bază, medicamente și alte lucruri necesare, astfel încât aceștia să nu trebuiască să se expună riscurilor care ar putea apărea odată cu părăsirea domiciliului pe durata pandemiei.

„Încurajăm orice persoană care se află în grupele de risc (bătrâni, persoane cu afecțiuni cardio-vasculare, etc.) sau care dorește să sprijine o rudă aflată în grupa de risc să ne contacteze pe pagina de Facebook ATOR Banatul de Munte sau la numărul de telefon 0726.561.449 (Anita Radics, Președinte ATOR Banatul de Munte)”.

Campania „Mâinile Bucuriei” este inițiată de Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, în parteneriat cu Primăria Reșița, Asociația  Guerrilla MC România și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.