Tom Hanks a ieşit din spital după ce fusese testat pozitiv la coronavirus

Actorul american Tom Hanks a părăsit spitalul australian în care a fost plasat în carantină după ce fusese testat pozitiv la coronavirus săptămâna trecută, dar soţia sa, Rita Wilson, rămâne internată, au declarat marţi responsabili australieni, notează AFP.

Actorul multipremiat cu Oscar se afla pe Gold Coasţ în apropiere de Brisbane (centru-est), pentru pre-producţia filmului biografic al regizorului australian Baz Luhrmann despre Elvis Presley, în care joacă rolul managerului vedetei, colonelul Tom Parker. Producţia a încetat după ce Hankş în vârstă de 63 de ani, a confirmat joi vestea despre infectarea cu coronavirus.

Rita Wilson, care este şi producătoare la Hollywood, a susţinut mai multe concerte la Sydney şi Brisbane înainte de a fi depistată pozitivă la COVID-19. Autorităţile australiene desfăşoară o anchetă pentru a aflat cu cine a intrat în contact cuplul.

Australia a înregistrat până în prezent circa 400 de cazuri confirmate de coronaviruş dintre care cinci au murit.

Tom Hanks şi Rita Wilson au publicat pe reţele sociale mesaje că au contractat noul coronaviruş mulţumind persoanelor care le-au acordat ajutor şi îndemnându-şi suporterii să urmeze sfaturile experţilor pentru a evita îmbolnăvirea.

Tom Hanks s-ar fi întors în vila de pe Gold Goast unde locuia împreună cu soţia de la sosirea lor în Australia, mai scrie

Cele mai citite

Related Articles