O adevărată desfăşurare de forţe în Caraş-Severin pentru combaterea coronavirusului. Poliţiştii, jandarmii şi pompierii, la datorie!

Desfăşurare de forţe în Caraş-Severin pentru combaterea coronavirusului! Specialiştii în Sănătate Publică, Instituţia Prefectului dar şi toate structurile din subordine s-au implicat exemplar până în acest moment în gestionarea situaţiei de criză generată de COVID-19. Poliţia, jandarmii şi pompierii au fost la datorie zi şi noapte!

Cu câte efective s-a acţionat în ultimele 24 de ore în judeţul Caraş-Severin, aflăm de la purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros:

“Au existat mai multe acţiuni din partea structurilor aflate în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, mai exact în celula de criză în care funcţionează Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic care în ultimele 24 de ore a transportat 3 persoane la limita de judeţ cu Hunedoara. Din partea ISU au participat 2 subofiţeri, paramedici şi cele 3 persoane trimise acolo au fost izolate la domiciliu. La Caransebeş, Poliţia Locală a acţionat cu un efectiv de 9 persoane. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, a acţionat în ultimele 24 de ore cu 30 de poliţişti care au asigurat însoţirea convoaielor auto în care se aflau persoane care urmează să intre în carantină. Alţi 13 poliţişti au făcut verificări la domiciliul persoanelor izolate şi Inspectoratul de Jandarmi Caraş-Severin a angrenat 36 de jandarmi cu 13 mijloace auto, care au efectuat măsuri de ordine publică şi protecţie perimetrală la două centre de carantină au avut un efectiv de 2 jandarmi pe schimb, în ture de 12 ore”, ne-a declarat Daniel Botgros.

În plus, există permanentă susţinere din partea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, al Ministerului Afacerilor Interne şi al Guvernului României.

Cele mai citite

Related Articles