Numărul persoanelor autoizolate la domiciliu în Caraş-Severin a crescut, astăzi, la 56. Nicio persoană nu se află în carantină iar situaţia este sub control!

Numărul persoanelor autoizolate la domiciliu în judeţul Caraş-Severin a crescuţ, astăzi, la 56, conform celor mai recente date raportate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

Cei mai mulţi, 13 sunt în municipiul Reşiţa. S-a întâmplat acest lucru deoarece s-au întors şi alţi cărăşeni din Italia dar nu din zonele de risc de îmbolnăvire cu noul coronavirus. În plus, nicio persoană nu se află în carantină, ne-o confirmă purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

“Conform ultimelor informaţii, se află în izolare la domiciliu 56 persoane, după cum urmează: Reşiţa – 13, Caransebeş – 10, o persoană la Eftimie Murgu, tot o persoană la Armeniş, două la Teregova, Anina – 4, Cornea – 1, Feneş – 1, Lăpuşnicu Mare – 1 ( spitalizat din 27 februarie 2020 la SJU Reşiţa, unde i s-au recoltat probe pentru COVID-19 – rezultat negativ), Oraviţa -5, Şoşdea – 3, Bocşa – 4, Comorâşte – 1, Băile Herculane – 2, Câmpia – 4, Mehadia – 1, Moldova Nouă – 1, Prigor -1. Numărul persoanelor ieşite din izolare a rămas tot 6 (Reşiţa – 3, Caransebeş – 2, Oţelu-Roşu – 1). Numărul celor care au ieşit din autoizolare a rămas la fel, este vorba despre şase persoane, respectiv trei persoane la Reşiţa, două la Caransebeş şi o persoană la Oţelu-Roşu, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Direcţia de Sănătate Publică îndeamnă oamenii să nu intre în panică pentru că nu au motive.

În plus, inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin verifică zilnic dacă cele 56 de persoane autoizolate la domiciliu respectă sau nu măsurile impuse de medicii cărăşeni dar şi dacă au sau nu cele necesare traiului zilnic! Caraşenii care au nevoie de informaţii despre noul Coronavirus pot apela TelVerde 0 800 800 358 sau numărul de permanenţă al DSP Caraş-Severin 0255.211.402, ne-a mai declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Cele mai citite

Related Articles