Razie! 30.000 de țigarete fără timbru fiscal, în portbagajul unei mașini în Reşiţa

În această după-amiază, în jurul orei 17.30, polițiștii de ordine publică reșițeni, împreună cu colegi de la Secția 1 Poliție Rurală Reșița și jandarmi, au oprit în trafic, pe bulevardul Republicii, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din Lugoj, iar în portbagaj au găsit cantitatea de 1.500 de pachete de țigări netimbrate, ambalate în cutii de carton.

Întreaga cantitate de 30.000 de țigarete, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, despre care există presupunerea rezonabilă că ar proveni din contrabandă, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări și se continuă cercetările.

1 COMENTARIU

  1. Politia nu a primit mita care o primeste de la Moto Velo de la colt, rahatii vin cu masinile de politie, se arunca cartusele de tigari in masina si pleacă, este exact ca in filme.
    Acolo la colt unde este si magazinul Miruna sunt pe putin 4 bijnitari, doi din ei stau la Gambrinus inauntru, daca vezi boraciunile alea iti vine sa o iei la fuga… ALO POLITIA, RESITA E PLINA DE TIGARI FARA TIMBRU, MAI LASATI MAMALIGA DEOPARTE SI TRECETI LA TREABA… RUSINE POLITIEI ROMANE!!!!!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles