[FOTO] Sâmbătă, 15 februarie, la „Prietenul de la 20:20” ne întâlnim cu un artist complex, prieten al radioului reşiţean,dascălul și artistul plastic, Marian Truțulescu!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Anul Nou 2020 suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Sâmbătă, 15 februarie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20” ne întâlnim cu un artist complex, prieten al radioului reşiţean,dascălul și artistul plastic, Marian Truțulescu.

Și pentru că Artistul nu are vârstă, ca și Frumosul și Artistul salvează lumea din colivia mediocrității și îi desenează un Cer, ca un prag ce îl pune pe creștetul Visului pe Dumnezeu, rămâneți alături de noi penru a afla despre ultimele sale proiecte, dar și despre realizările fiicei sale, Maia Truțulescu!

Într-o lume dominată de scamatorismul ignoranței și lipsa de perspectivă, Marian Truțulescu se impune prin arta sa luminată de har și sensibilitate, convingându-ne că pierduta Grădină tot mai există.”

Așa cum ne-a obișnuit artistul plastic pune în cv-ul cultural al Reșiței semnătura, ce înobilează prin măiestria sa identitatea ce transcede prin onoare hotarele timpului cu plus valoarea creației sale.

Emisiunea se transmite live pe pagina de  facebook Radio România Reşiţa Cultură!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău