Daniela Popescu revine cu obiective importante la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin!

Medicul Daniela Popescu revine la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a semnat astăzi, ordinul de numire în funcţia de manager a acesteia pe o perioadă de şase luni. Cum a primit vestea, aflăm chiar de la ea.

“Astăzi, când am primit vestea de la reprezentanţii Ministerului Sănătăţii mă aflăm în substaţia din Caransebeş, m-am întors aici în aprilie 2018 când în locul meu a venit domnul doctor Truică şi mâine o să mă prezint la staţia centrală Reşiţa. Le mulţumesc celor care m-au propus şi nu vreau să-i dezamăgesc. Vreau să am o relaţie foarte bună cu toţi angajaţii şi o să lupt pentru binele ambulanţei cărăşene, să ne ajutăm ca să nu ne lipsească medicamentele, materiale sanitare, aparatură şi autosanitare funcţionale, toate în beneficiul pacienţilor din judeţ”, ne-a declarat Daniela Popescu.

Daniela Popescu are un plan bine pus la punct şi îşi doreşte să remedieze imaginea Serviciului Judeţean de Ambulanţă care a avut de suferit în ultima perioadă.

În plus, aceasta a precizat că după cele 6 luni va participa la concurs pentru a ocupa pe deplin, această funcţie, deoarece Daniela Popescu, îndeplineşte toate condiţiile cerute de Ministerul Sănătăţii.

Vă reamintim că Daniela Popescu a mai fost şefa Ambulanţei cărăşene, timp de 9 ani şi a fost numită pe funcţie după ce Adrian Truică a fost destituit în urma unei cercetări penale şi a unui control riguros efectuat de corpul de control al Ministerului Sănătăţii.

Cele mai citite

Related Articles