Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin are un nou şef, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Printr-un ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-şef de poliţie Cristian Sorin Goian a fost împuternicit să exercite, pe o perioadă de 3 luni, funcţia de inspector şef al IPJ Caraş-Severin.

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 10 februarie 2020, comisarul-șef de poliție GOIAN Cristian Sorin a fost împuternicit să exercite, pe o perioadă de 3 luni, funcţia de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

De asemenea, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, cu aceeași dată, comisar-șef de poliție PETRICĂ Bogdan Florin a fost împuternicit să exercite, pe o perioadă de 6 luni, funcţia de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliției Județean Teleorman.

Comisarul-şef de poliţie Cristian Sorin Goian a fost timp de peste 15 ani, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Caraş-Severin.