Horoscop, 9 februarie 2020

184

Berbec – Daca ceva te deranjeaza astazi, ia in considerare sa vorbesti cu mama sau cu o persoana mai in varsta cu care te simti confortabil. Indiferent unde te afli in momentul acesta, ramane o parte din tine care atrage sprijin din partea cuiva cu mai multa experienta. Obtine puteri din aceasta resursa valoroasa vizitand sau apeland persoana corecta. Nu uita sa iti exprimi recunostinta pentru aceasta relatie de sustinere.

Taur – Atunci cand lucrurile nu merg in mod repetat asa cum iti doresti sau cand ti se intampla lucruri rele, poate fi foarte usor sa te incadrezi intr-o mentalitate de victima. Cu toate acestea, in timp ce nu poti controla intotdeauna ceea ce se intampla in jurul tau, vei avea intotdeauna de ales cu privire la modul in care trebuie sa te descurci. Intristarea poate fi un element critic pentru vindecare, dar exista o linie fina. Alege sa continui si insista sa fii mai bun cu tine

Gemeni – Incearca sa te asiguri ca vei obtine destul timp pentru tine astazi. Natura ta este una care prospera la gandire intensa, creativitate, sexualitate si emotie. Fara un timp adecvat singur intr-un spatiu care iti este confortabil, poti incepe sa te simti uzat. Asemenea lucruri precum iritabilitatea sau retragerea pot fi indicatori puternici ca este timpul sa fii singur cu tine. Fa-ti cateva planuri pentru asta astazi

Rac – Astazi poate fi o zi buna pentru tine sa petreci ceva timp creand anumite lucruri. In timp ce poate iubesti sportul, ai si o serie artistica innascuta. Bucuria de a crea ceva este incomensurabila, iar procesul de producere a unui produs finit poate fi foarte placut si terapeutic. Mestesugurile, coacerea, constructia si gradinaritul sunt toate activitatile propuse in acest sens. Fa-ti timp pentru a te exprima prin hobby-urile preferate astazi.

Leu – Fa-ti cateva planuri de a scrie o scrisoare, o felicitare sau pentru a crea un pachet pentru cineva care este departe de tine in aceasta zi. Acest lucru poate fi foarte distractiv, mai ales daca persoana de la capatul celalalt nu asteapta nimic de la tine. Imagini, mestesuguri, prajituri, bomboane sau carti pot fi un pachet minunat pentru a trimite cuiva special. Chiar si o simpla felicitare poate sa lumineze cu adevarat ziua cuiva. Te vei distra facand acest lucru.

Fecioara – Este o zi buna pentru a pune in functiune unele dintre acele idei creative. Scoate-ti materialele preferate si distreaza-te explorand culoarea si designul. Daca ai copii, ia in considerare includerea lor in anumite activitati. S-ar putea sa te uimeasca sa asculti ideile incredibile si gandurile inovatoare pe care le au copiii tai si la care nu te-ai gandit niciodata. Daca nu ai o „cutie de idei” in care lucrurile vechi se pot colecta pentru momente de genul acesta, incepe sa iti procuri una astazi!

Balanta – Pune-ti ceva muzica pentru a te duce mai departe azi, mai ales daca te simti putin singur. De multe ori muzica are un efect la fel de puternic ca conversatia. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera o cale pentru a comunica cu o parte mai profunda a ta. Natura ta sensibila poate gasi confort si speranta prin armonii si ritmuri ca in nimic altceva. Scoate-ti melodiile preferate si asculta-le, canta de-a lungul lor sau chiar danseaza. Bucura-te de ziua aceasta la maxim!

Scorpion – Este o zi buna pentru a scoate la iveala lista de cumparaturi la care te gandesti de mult. Capacitatea ta de a fi eficient va fi consolidata in acest momenţ deci, de ce sa nu profiti de ea? Ia-ti cateva minute pentru a te uita prin pliante recente sau aduna cupoane inainte de a pleca. Si daca te simti tentat sa-ti cheltuiesti economiile pe ceva fastuoş revino la lista ta! Pastreaza-ti bugetul in prim-planul tau si indrepta-te direct spre iesire cand ai terminat.

Sagetator – Aspectele energetice ale zilei iti pot da cu adevarat posibilitatea de a executa sarcini care trebuie realizate. Te poti gandi la ce ai face mai intai? Ei bine, OK, dar odata ce ai terminat aceste lucruri, ar trebui sa ai mult timp pentru a face ceva recreativ. Profita din plin de aceasta zi minunata pentru a te angaja atat in ??munca cat si in joc.

Capricorn – De ce sa nu te odihnesti si sa te relaxezi asa cum meriti, astazi? La urma urmei, chiar trebuie sa sari din rutina zilnica din cand in cand. Daca exista anumite lucruri pe care trebuie sa le faci, poti sa-ti faci in continuare planuri de agrement sau de recreere. Rasfata-te cu un pui de somn sau comanda-ti ceva deosebit la cina. Fa o plimbare pe indelete sau o baie lunga. Ai grija de tine odihnindu-te la fel de bine.

Varsator – S-ar putea sa primesti o vizita neasteptata astazi. Si este foarte probabil sa fie cineva care sa aiba intr-adevar nevoie de confort si sprijin. Indiferent daca ai o lista uriasa de lucruri pe care doresti sa le realizezi sau intentionezi sa le iei usor, nu iti indeparta prietenul. Treburile si hobby-urile te vor astepta cu rabdare, dar deseori nu vei acorda ingrijire si sprijin cuiva la nevoie. Deschide-ti usa si inima daca apare aceasta situatie.

Pesti – Astazi s-ar putea sa doresti sa vorbesti despre orice planuri pe care le ai sau doresti sa le faci cu cei cu care traiesti. Daca traiesti singur, nu prea exista sanse ca planurile tale sa afecteze pe nimeni, dar pentru aceia dintre voi care convietuiesc cu ceilalti, ia-ti timpul necesar pentru a extinde aceasta amabilitate. S-ar putea ca altcineva din casa sa aiba anumite intentii de care nu erai constient sau sa existe cineva care are nevoie de ceva de la tine. Vorbeste despre aceste lucruri si totul va merge bine.