[FOTO] Sâmbătă, 8 februarie la „Prietenul de la 20.20” ne întâlnim cu Vocea României 2019 – Dragoş Moldovan!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Anul Nou 2020 suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Sâmbătă, 8 februarie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20” ne întâlnim cu un artist complex, prieten al radioului reşiţean,Dragoş Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019.

Moşteneşte gena muzicală de la bunicul său care a cântat muzică de operă. Tatăl este graphic designer, iar mama lucrează la Poșta Română. Mai are doua surori mai mici, dar e singurul din familia sa cu o pasiune atât de puternică pentru muzică. A descoperit rockul la 7 ani, când și-a strâns bani din colindat și a cumparat prima chitară.

Dragoș Moldovan cântă în 3 trupe – în două cu vocea și în una doar la chitară. Una dintre trupe e heavy metal iar una este de hard rock. Dragoș Moldovan este din Timișoara și a studiat la Liceul de Muzică, iar acum este student la Facultatea de Muzică – unde studiază chitara.

În concursul Vocea României 2019, a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă de la început – după ce a întors 4 scaune și fiecare antrenor a luptat pentru a-l avea în echipă.

Dragoș Moldovan are și o poveste incredibilă de viață. După un accident rutier grav, în urma căruia a stat în comă două săptămâni, și-a revenit miraculos, luând prin surprindere și medicii.

Cazurile similare au șanse de recuperare de aproximativ 10%, iar concurentul de la Vocea României Dragoș Moldovan a avut șansa să fie printre cei norocoși. O șansă pentru care spune că îi mulțumește lui Dumnezeu și care-l face să se simtă ca renăscut.

Pe lângă muzică, Dragoș Moldovan se simte foarte atașat de animale. Este și dresor de câini și face acest lucru cu la fel de multă pasiune pe cât a reușit să arate pe scena de la Vocea României. În momentul în care s-a trezit din comă, prima întrebare a fost despre cățelul care se afla cu el în mașină la momentul accidentului.

Emisiunea se transmite live pe pagina de  facebook Radio România Reşiţa Cultură!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: facebook, Dragoş Moldovan

De același autor

Related Articles