Drumuri deschise spre stațiunile montane din Caraș-Severin

249

Drumurile judetene din zonele montane sunt deschise circulatiei publice si nu s-au semnalat probleme până în acest moment.

Pe Muntele Mic, în urma viscolului din cursul diminetii s-a semnalat transport de zăpadă pe partea carosabilă, însă operatorul de deszăpezire intervine pentru mentinerea viabilitătii drumului.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu maximă prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi să nu pornească la drum fără autovehicule echipate corespunzător: cauciucuri de iarnă, lanţuri antiderapante, lopățică și săculeț cu nisip.

Înaintea efectuarii oricarei deplasari sau pentru sesizarea unor situatii legate de activitatea de deszapezire si combaterea poleiului, participantii la trafic sunt rugați sa se informeze asupra conditilor hidrometeorologice si de circulatie.

Numerele de contact pentru sesizări pentru DRUMURILE JUDETENE tel. 0255 213212, Dispeceratul de deszapezire si combatere a poleiului al Primariei Municipiului Resita 0735 450985, iar pentru DRUMURILE NATIONALE la tel. 0255 513131 (Caransebes) si 0252 361451 (Orsova).