Toate liniile de cale ferată afectate de vremea nefavorabilă au fost deschise circulației

42

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că toate liniile de cale ferată afectate de vremea nefavorabilă sunt operaționale, iar circulația trenurilor a revenit la normal.

Echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Timișoara, Iași și Brașov au finalizat toate operațiunile desfășurate pe distanțele Topolovăț – RecașNădejdea – Lunca de Mijloc – Livezi Ciuc și Silhoasa – Larion – Grădinița – Coșna, unde au acționat permanent încă din cursul nopții pentru eliberarea liniilor de cale ferată de arborii prăbușiți de pe versanți, remedierea deranjamentelor la linia de contact și înlocuirea elementelor avariate.

La această oră toate magistralele feroviare sunt operaționale, nu există trenuri blocate, iar trenurile circulă în condiții normale de trafic.

Dispecerate CFR SA vor menține în continuare legătură cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar și vor transmite permanent informații despre condițiile meteo și de trafic înregistrate pe fiecare regională de cale ferată.

CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, va lua în continuare toate măsurile necesare pentru ca traficul feroviar să se desfășoare în condiţii de siguranţă.