[FOTO] Despre “România, înainte de orice”, de la ora 22, cu profesor universitar dr. Liviu Spătaru!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Dacă în anul 2019 ne-am bucurat de prezenţa atât a Moştenitorilor României, tineri talentaţi ce vor spunea povestea acestor locuri mai departe, dar şi de personalităţi locale şi naţionale din toate ramurile profesionale, împreună promovând România Frumoasă, în această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, ne bucurăm de prezenţa unui senior al Banatului de Munte, un om deosebit, a cărui activitate în slujba Cetăţii a îmbogăţit zestrea spirituală a acestor locuri, alături de care vom face o radiografie a amintirilor, dar și a timpurilor prezente și a celor viitoare prin experiența sa de viață, profesor universitar dr. Liviu Spătaru.

Este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Planificare şi cibernetică economică, promoţia 1983, iar în perioada 1990-1993 a fost  Prefect al judeţului Caraş-Severin, apoi a deținut importante demnități politice, dar cea mai dragă îi este aceea de dascăl la Universitatea Eftimie Murgu Reşiţa, fiind și  doctor în economie.

Pe lângă toate acestea, Liviu Spătaru este și un fin mânuitor al condeiului, autorul multor cărți de beletristică și de specialitate, un foarte bun orator și un erudit ce poate aborda teme de înaltă ținută cu o eleganță stilistică demnă de admirat.

Cu acest prilej, invitatul nostru ne prezintă şi ultima sa carte, scrisă împreună cu  prof. univ. dr. Emil Cazan,  intitulată “România, înainte de orice!”

Rămâneţi Acasăpe frecvenţele radioului reşiţean pentru că Acasă  este acolo unde-ţi este inima, iar atunci când inviţi oameni la tine acasă, îi inviţi în sufletul tău. Viaţa este frumoasă aici şi sunetele călătoresc pe o mare distanţă. Aici se află muzica sufletului, hrana sufletului şi dragostea sufletului…

Emisiunea o puteți urmări LIVE pe pagina de facebook Radio România Reșița Cultură!

Pentru întrebări,Liviu Spătaru  vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles