[FOTO-AUDIO] Dorinel Munteanu: În cantonament totul decurge bine. Avem și alte noutăți în lot!

4978

Echipa de fotbal din Liga a II-a, CSM Reșița se află în plină perioadă de pregătire. Lotul din Valea Domanului efectuează primul cantonament al iernii la Vatra Dornei. Antrenorul Dorinel Munteanu este mulțumit de cum decurge pregătirea, după cum afirmă pentru Radio România Reșița:

”Decurge foarte bine pregătirea. Nu am probleme medicale, iar jucătorii răspund foarte bine la antrenamente. Condițiile sunt foarte bune, atât de cazare, cât și în ceea ce privește terenurile pe care ne pregătim. În această perioadă jucătorii ”suferă” foarte mult, deorece antrenamentele sunt foarte dure. La 7.30 avem alergare de înviorare, la ora 11 antrenamentul de bază, iar după amiaza un al doilea antrenament pe terenul din apropierea locului în care suntem cazați. La ora actuală sunt 23 de jucători în acest cantonament, dar sper în câteva zile să mai vină 2-3 jucători care să se alăture lotului. Ultimele achiziții ale echipei se află cu noi în cantonament: Buș, Rus, Dodoi, Țegle, Ispas. Lorenzo Acka a revenit la antrenamente și, ca noutate, la pregătire cu noi se află Luboya, dar mai trebuie să vină jucători”, a concluzionat Dorinel Muneanu.

Arsene Junior Luboya Mukadi Kaba este jucător de origine franceză.  A jucat în ultimele luni la Ceahlăul Piatra Neamț. Încă nu am semnat nimic, dar o să fie în regulă când ne vom întâlni. Deocamdată este în cantonament cu echipa la Vatra Dornei. Suntem în negocieri și cu alți jucători”, a spus președintele CSM Reșița, Cristi Bobar.

Lotul rosso-ner va reveni la Reșița în data de 26 ianuarie, după care se va pregăti de al doilea cantonament, din Turcia, care cuprinde și meciuri de pregătire.

sursa foto: CSM Reșița/Ceahlaul Piatra Neamt

1 COMENTARIU

  1. Din poze pare ca jucatorii alearga in noroi, nicidecum pe vreun teren de fotbal si conditii foarte bune. Au venit doar jucatori batrani de la liga a 3 a care nu au mai jucat la echipele lor de club. Se cheltuie banii clubului aiurea, asa nu se va scapa de retrogradare. Va bateti joc de suporteri.

Comentariile sunt închise.