Pentru 48 de străzi din municipiul Reşiţa mai sunt necesare lucrări de reabilitare și extindere a conductelor de aducțiune și a celor de canalizare.

Sunt lucrări neexecutate, care beneficiază de fonduri europene în valoare de 25 de milioane de lei. Acestea au rămas în impas întrucât Hidroconstrucţia, antreprenorul lucrărilor din Reşiţa ameninţă cu rezilierea contractului. În prezent, cererea celor de la Hidroconstrucţia se află pe rolul instanţelor de judecată. Ioan Bălănescu, preşedintele Consiliului de Administraţia al AquaCaraş, operatorul judeţean de apă spune că, în ciuda problemelor apărute, lucrările se vor finaliza anul acesta întrucât există posibilitatea ca acestea să fie preluate de un alt constructor.

1 COMENTARIU

  1. E o nebunie ce se intampla in Romania din cauza birocratiei si a coruptiei. 30 de ani de spagi au distrus toate companiile decente de constructii si au ramas doar cei care mai spera la un contract gras fara sa faca nimic. 30 de ani de guverne corupte care tot blocheaza banii constructorilor si ajung oamenii la scandal cu banca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.