Jandarmii cărăşeni în acţiune de Bobotează!

Cu ocazia Bobotezei, sărbătoare sfântă a creştinătăţii la care sunt prezenţi în fiecare an numeroşi credincioşi, jandarmii cărăşeni, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona a 12 lăcaşe de cult din municipiile Reșița și Caransebeș, dar și în orașele Bocșa, Oravița și Moldova Nouă. În cadrul acestei acţiuni, la nivel de judeţ, vor fi angrenaţi peste 30 de jandarmi, ne-a declarat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

“Misiunile noastre au în vedere protecţia participanţilor, prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte ilegale.

În vederea evitării incidentelor nedorite sau a unor situaţii de natură să tulbure ordinea publică, recomandăm celor prezenți să manifeste răbdare, să adopte un comportament decent şi să respecte indicaţiile primite.

Această sfântă sărbătoare se va desfășura și la Biserica din incinta Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Vă asteptam în număr mare să fiți alături de noi!” este mesajul transmis de Inspectoratul Judeţean din Caraş-Severin, în pragul acestei sărbători.

Cele mai citite

Related Articles