[FOTO-AUDIO] La Reşiţa ninge fără oprire; principalele artere ale oraşului sunt circulabile în proporţie de 80%

Traficul rutier se desfăşoară fără probleme pe principalele artere din municipiul Reşiţa. Utilajele Primăriei au intervenit încă de la primele ore ale dimineţii pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil.

“Ştiam de două zile că astăzi va ninge, nu ne-a luat prin surprindere. Suntem cu 5 echipaje cu lamă şi sare. Bulevardele sunt circulabile în proporţie de 80% până când o să acţioneze sarea şi se poate circula în condiţii sigure de 100%. O să acţionăm toată ziua, cât este nevoie.” ne-a declarat şeful Direcţiei de întreţinere şi reparare a patrimoniului din cadrul Consiliului Local Reşiţa, Daniel Călin.

Daniel Călin a mai spus că materialul aniderapant care este folosit pentru drumurile din Reşiţa este sarea amestecată cu Clorură de calciu.

“În această dimineţă s-a acţionat pe Bulevardul Revoluţiei din Decembrie, Bulevardul Republicii, pe Bulevardul Muncii către km 5, 24 ianuarie ieşirea către Lupak, zona Minda. Există un grafic de dezăpezire care trebuie respectat.” a mai declarat Daniel Călin.

Daniel Călin a mai spus că pe timpul zilei vor fi două echipaje cu maşini de mici dimensiuni care vor intra pe stăzile din spatele blocurilor, iar tot in cursul zilei de astăzi se va acţiona şi în cartierele aparţinătoare, urmând ca până la sfârşitul zilei străzile şă fie curate.

Cele mai citite

Related Articles