O nouă tâlhărie în Reşiţa! Victimă, un bărbat care a căutat senzaţii tari

Un bărbat de 54 de ani din Reşiţa a căutat senzaţii tari, dar a sfârşit prin a fi tâlhărit. El a fost acostat pe stradă de o tânără necunoscută şi a acceptat să meargă în apartamentul acesteia, unde se mai aflau şi alte persoane la o petrecere. După mai multe pahare de alcool, bărbatului i-a fost sustrasă suma de 2000 de lei şi două telefoane mobile. În plus, victima a fost lovită de un tânăr aflat la petrecere, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Alina Boeru.

„La data de 15 decembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce bărbatul de 53 de ani se afla într-o stație de autobuz din oraș, a fost abordat de o tânără necunoscută, cu care ar fi mers de bunăvoie în apartamentul acesteia, unde se mai aflau și alte persoane, în continuare consumând împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, tânăra de 21 de ani ar fi sustras bani și 2 telefoane mobile din borseta persoanei vătămate, iar la solicitarea victimei de a-i restitui bunurile, bărbatul de 34 de ani ar fi agresat fizic victima, lovind-o cu piciorul. Polițiștii de la investigații criminale au recuperat de la cele 2 persoane bănuite, suma de 1350 de lei și un telefon mobil pe care le-au restituit persoanei vătămate”.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor bănuite, recuperării întregului prejudiciu și tragerii la răspundere penală a acestora.

Cele mai citite

Related Articles