Ministrul Marcel Vela a mulţumit alegătorilor pentru votul acordat în turul 2

Candidatul PNL Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale cu 65,88% conform rezultatelor oferite de Biroul Electoral Central, în vreme ce candidatul PSD Viorica Dancila a obtinut un procent de 34,12%.

Vicepreşedintele PNL la nivel national şi ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a ţinut pe această cale să le transmită mulţumirile sale alegatorilor care şi-au exprimat opţiunea la urne, în cadrul Turului doi al Alegerilor Prezidenţiale, apreciind modul civilizat şi democratic în care aceştia şi-au exercitat opţiunile la secţiile de votare.

În judetul Caras-Severin Klaus Iohannis a câştigat cu un procent de 56,52%, faţă de cele 43,48 de procente obţinute de candidatul PSD Viorica Dăncilă.

Iohannis a obtinut în Caras-Severin 67.839 de voturi, în vreme ce candidatul Dăncilă a reusit sa-şi atragă votul a 52.187 de cărăşeni, din totalul de 114.137 de voturi exprimate.

În municipiul Reşiţa, Klaus Iohannis a obţinut 60,8 % din totalul de voturi, iar în municipiul Caransebeş un procent de 63,5%.

În oraşul Timişoara Klaus Iohannis s-a impus categoric în fata contracandidatului Viorica Dăncilă, cu un procent de 78,3 %, iar la nivelul judetului Timis candidatul PNL a obtinut 76,3%.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles