[FOTO] Reşiţenii au luat cu asalt magazinele de Black Friday!

Black Friday, sau Ziua Reducerilor a devenit extrem de populară şi în rândul reşiţenilor. Încă de la primele ore ale dimineţii magazinele de electronice şi electrocasnice din municipiul Reşiţa s-au dovedit a fi neîncăpătoare.

De la smartphon-uri, laptop-uri, televizoare pânã la mixere şi maşini de spălat, unii reşiţeni au făcut achiziţii seriose. Cei care nu şi-au pus bani de-o parte, au rămas doar cu privitul, însă majoritatea cetăţenilor au plecat acasă cu cel puţin un produs. În acest an foarte căutate au fost şi decoraţiunile pentru Crăciun dar şi produsele cosmetice.

Reşiţenilor le place din ce în ce mai mult să-şi facă cumpărăturile pe internet. Persoanele ocupate şi-au comandat diverse produse din faţa calculatorului. Ultimele sondaje referitoare la această campanie au arătat că opt din 10 români intenţionează să cumpere produse aflate la promoţie de Black Friday.

Afişele mari cu reduceri cuprinse între 50 și 80% din vitrinele magazinelor le fac cu ochiul în special reprezentantelor sexului frumos. Fie că au urmărit din timp un produs și au așteptat să se ieftineascș , fie că l-au găsit la întâmplare, acestea cumpără  fără să stea pe gânduri. Pe lângă magazinele naționale și cele de cartier au început să-și atragă un nou val de clienți tot cu reduceri.

Reprezentanţii magazinelor au declarat că Black Friday se va prelungi şi în zilele următoare, când se vor mai putea cumpăra produse la preţuri mai mici decât de obicei.

De același autor

Related Articles