Trafic îngreunat pe DN 6 din cauza unui accident rutier

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în această dimineaţă, la ieşirea din Caransebeş spre Lugoj. Acolo, două autoturisme s-au ciocnit, transmit reprezentanţii Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă din Caraş-Severin.

„Au intervenit de urgenţă un echipaj de descarcerare şi unul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, echipaje ale Poliţiei şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Accidentul s-a soldat cu două victime, dar nu a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare. Răniţii au fost preluaţi de echipajul SAJ şi transportaţi la spital. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI şi au acordat victimelor primul ajutor la faţa locului”, a declarat sublocotenentul Magdalena Tocmelea.

Coliziunea s-a produs între un autoturism Duster şi un Nissan. Acesta din urmă a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

„La volan erau două femei, care se deplasau dinspre Lugoj spre Caransebeş. Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs din cauza neasigurării la executarea unui viraj la stânga”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Boeru.

În zonă se circulă pe un singur sens.

Cele mai citite

Related Articles