Astăzi, 06 octombrie la ora 12.05, pe DN 68, în localitatea Iaz, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

În timp ce un bărbat de 47 de ani, din aceeaşi localitate, conducea un autoturism din direcţia Oţelu Roşu către Caransebeş ar fi efectuat manevra de depăşire pe un sector de drum unde acţiona indicatorul „depăşirea interzisă”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, care efectua manevra de schimbare a direcţiei de mers spre stânga.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a 3 persoane din a doua maşină, doi adulţi şi un copil de 8 ani, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile meteo existente, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care îl precedă, să nu efectueze depăşiri neregulamentare sau riscante şi să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor.