Premierul Viorica Dăncilă în Caraș Severin

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, s-a aflat ieri într-o vizită de lucru în județul Caraș-Severin. După o conferință de presă susținută la Reșița, primul obiectiv al programului a fost Clinica „Nera” din localitatea Slatina Nera, comuna Sasca Montană, prima clinică de recuperare oncologică din România. Premierul s-a declarat impresionată de toată munca depusă pentru construcția clinicii și i-a mulțumit în special profesorului dr. Pavel Chirilă:

Premierul Viorica Dăncilă

Vizita a continuat la Moldova Nouă, unde urmează să fie deschis un punct internațional de trecere a frontierei de stat româno-sârbe, pentru pasageri și transportul de mărfuri cu vehicule, în regim de bac și pietonal, între orașul de pe clisură și Golubac (Republica Serbia).

Premierul Virica Dăncilă a fost însoțită de viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Mihai Fifor, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ministrul Finanțelor Publice, Orlando Teodorovici, prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu, deputatul Luminița Jivan și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

1 COMENTARIU

Comments are closed.