[FOTO] “Între noi.Rămâne între noi’’, ora 22, tânărul artist Cega Lăzărică jr.

1048

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară, de la ora 22,la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi’’   ne întâlnim cu tânărul artist al României Frumoase, Cega Lăzărică Jr,a absolvit Liceul de Muzica Sabin Pautza,  din clasa I, până în  clasa a-IV-a a studiat pianul, iar din clasa a-V-a a studiat fagotul până în clasa a XII-a. A fost la numeroase concursuri şi olimpiade la care a luat premii. A fost elev al profesorului Eremia  Breşneni căruia îi mulţumeşte pentru sprijinul acordat. A fost şi elev al Şcolii Populare de Arte “Ion Românu”,  la clasa tatălui său la Saxofon.

În prezent este  student al  Facultăţii de Muzică din Timişoara la secţia intrumentală-fagot- în anul IV, la clasa profesorului Cosmin Bălean şi face  parte din Formatia Lilianei Laichici!

A obţinut Premiul I la Cântecele Neamului Suceava, Premiul I la  Bănăţenii au Talent, Premiul I la  olimpiada naţionala Bucuresti clasa a XII-a fagot şi a obţinut  Marele premiu Meleaguri Brâncușiene!

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  puteți intra în direct cu invitatul nostru , sau puteți lăsa mesajele voastre pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău