Un bătrân de 70 de ani, din Reşiţa a fost tâlhărit în plină stradă. Bărbatul se afla în zona Gării Reşiţa Sud, când o persoană necunoscută i-a sustras prin violenţă portofelul, în care avea suma de 270 de lei şi documente personale.

Victima a anunţat poliţiştii, care în urma cercetărilor efectuate, au identificat un tânăr de 28 de ani, din Reşiţa, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 20.10, la Poliția municipiului Reșița a fost primită plângerea unui bărbat de 70 de ani din localitate, care a sesizat faptul că în cursul serii de vineri, în timp ce se afla pe o stradă din zona Gării Reșița Sud, o persoană necunoscută i-a sustras prin violență portofelul, în care avea suma de 270 de lei și documente personale. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 28 de ani, din Reșița, bănuit de comiterea faptei. De asemenea, bunurile reclamate ca sustrase au fost recuperate parțial și restituite persoanei vătămate.

Bărbatul în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție, iar în cursul zilei de duminică a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.