Amenzi pe bandă rulantă pentru vitezomani

Săptămâna trecută, poliţiştii au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 770 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto și celorlalți participanți la trafic. De asemenea, au fost reţinute 37 permise de conducere.

În perioada 1925 august a.c., poliţiştii rutieri și cei cu atribuții pe linie de poliție rutieră au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.    

Astfel, poliţiştii au aplicat 773 sancţiuni contravenţionale, dintre care 369 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 37 permise de conducere, 15 pentru depășiri neregulamentare, 11 pentru viteză excesivă, restul pentru alte abateri, fiind retrase și 7certificate de înmatriculare.

Totodată, în perioada amintită au fost constatate 16 infracțiuni la regimul rutier.

În săptămâna în curs, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

De același autor

Related Articles