S-a dat START-ul campaniei umanitare “Adoptă un salon la Reşiţa”. Prima zi: un succes!

Astăzi s-a dat startul “Campania umanitare Adoptă un salon la Resita”. Peste 40 de voluntari, s-au prezentat de la primele ore ale dimineţii la spital pentru a contribui la reabilitarea secţiei de Cardiologie.

De exemplu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionut Popovici, a lăsat rapid pixul din mână, a luat şpaclul şi s-a apucat de treabă. Acesta a adoptat un salon şi nu se opreşte până când nu va fi gata.

Foarte activi au fost şi voluntarii de la Crucea Roşie dar şi oamenii cu suflet mare care au auzit de această campanie, fie de la radio fie de pe site-urile de socializare.

Nici jandarmii nu s-au lăsat mai prejos. 13 angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi din Caraş-Severin în frunte cu purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Săndulescu s-au apucat rapid de treabă şi au demonstrat că se poate! Şi ei au adoptat un salon şi vor continua să ajute.

Şi Managerul spitalului, Waldemar Murgu a fost prezent la acţiune şi se bucură că oamenii au înţeles în sfârşit cât de important este să dea o mână de ajutor. Dorinţa medicului cardiolog Ilona Voina se împlineşte văzând cu ochii. Pereţii scorojiţi şi plini de mucegai, saltelele rupte şi pătate, toate vor dispărea în scurt timp. Şi şeful secţiei de interne 2 Toma Laurenţiu Cretoni, vizibil emoţionat le-a mulţumit celor prezenţi pentru că au venit la spital, fără să ceară nimic în schimb.

Voluntarul Lili Gherle, coordonatorul acestui proiect a fost sufletul acestei acţiuni. A dat cu şpaclul, a organizat şantierul de lucru şi continuă să îndemne oamenii să vină până duminică într-un număr cât mai mare la Staţionarul II din Reşiţa pentru a reabilita secţia de Cardiologie.

Primarul comunei Bozovici, a fost primul care s-a alăturat campaniei umanitare Adoptă un Salon în municipiul Reşiţa. Acesta a donat o bună parte din materialele de construcţii necesare reabilitãrii secţiei de Cardiologie din cadrul Staţionarului II şi va continua să ajute cu inima deschisă.

O altă familie cu suflet mare din municipiul Reşiţa, Blaga Aristotel Lucian s-a alăturat acestei campanii şi a donat astăzi 5.000 de lei. Cu aceşti bani se vor cumpăra frigidere dar şi televizoare pentru cele 3 saloane de Cardiologie.

Nu contează vârsta sau statutul social, dacă şti să ţii o pensulă în mână te aşteptăm să te alături acestui proiect. Şi gestul tău contează, sprijină comunitatea!

Împreună demonstrăm că se poate!

De același autor

Related Articles