[FOTO] „Pe frecvenţe”, ora 15:15,Viorel Marcu un moniomean care a călit oţelul la Reşiţa şi de multe ori l-a stins cu propriile lacrimi

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc informații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Vă propun o altfel de întâlnire în această sâmbătă, la emisiunea „Pe frecvenţe”, de la ora 15:15… o întâlnire cu un om a cărui poveste este povestea Moniomului, un loc, un cartier al Reşiţei unde România frumoasă îşi are rădăcinile, din a căror sevă ramurile ţin Cerul şi pe Dumnezeu în sufletul lor… o întâlnire, în Anul Centenarului Bănăţean, cu un Om ţintuit la pat de o boală ce i-a ucis mobilitatea fizică, dar nu i-a putut lua amintirile, speranţele şi bunătatea, Viorel Marcu.

O întâlnire din acelea când Radio România Reşiţa vine la tine acasă să îţi asculte povestea şi s-o spună mai departe… întraţi în povestea aceasta, vom călătorii prin istoria locului şi vom ajunge până în zilele noastre, pentru că invitatul nostru ne mărturiseşte povaţa bunicilor săi şi are un gând şi pentru tinerii de astăzi în care-şi pune toată speranţa, fiindcă Viorel Marcu este unul dintre aceia care a călit oţelul la Reşiţa şi de multe ori l-a stins cu propriile lacrimi.

Aşadar, rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles