[FOTO] ACTORUL Marius Stănescu, aflat la ceas aniversar, de la ora 22:15 la Boema!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu ACTORUL Marius Stănescu, aflat la ceas aniversar.

“Nu regretele ci tristeţile sunt mari” mărturiseşte Marius Stănescu, cel care s-a născut pe 11 iunie 1966 la Aninoasa, a picat cu brio primul sub linie şi a intrat ultimul peste linie la facultate.

A absolvit UNATC București în anul 1993, la clasa profesorului Alexandru Repan.

În prezent este membru al trupei Teatrului Odeon din București. Crede în noroc, în oamenii pe care i-a întâlnit şi păstrează un loc aparte în amintirile sale unor oameni ce au copleşit generaţii : profesori, actori, regizori, de la Sir Toby la Ileana Berlogea, de la Vlad Mugur la George Constantin, de la Dan Pița la cel ce fost naş de cununie şi de botez al fiului său, Ştefan Iordache.

Despre amintirile şi  pasiunile sale, dar şi despre vocaţia de a fi actor vom afla în această seară de la invitatul nostru, Marius Stănescu.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: Marius Stănescu

De același autor

Related Articles