[FOTO-AUDIO] Reșița are un înotător la Festivalul Olimpic al Tineretului European, după 15 ani de pauză: Denis Popescu

341

Reșițeanul Denis Popescu este unul dintre cei mai buni performeri ai natației românești, asigurând viitorul acestei discipline. Juniorul reșițean, pregătit de Nadia Câmpan la CSS Reșița, are rezultate din ce în ce mai bune și față face cu brio și competițiilor în care sunt angrenați seniori. A intrat în vizorul antrenorilor de la lotul național de juniori, care l-au convocat pentru a participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European. De 15 ani, Reșița nu a mai avut un reprezentant la această ”olimpiadă” a juniorilor și tineretului, la disciplina înot.

Ultima comportare de succes a reșițeanului a fost la Campionatele Internaționale ale României, acolo unde a cucerit două medalii. Detalii are chiar antrenoara sa, Nadia Câmpan:

Este un mare pas înainte, după cum afirmă chiar Denis Popescu:

Festivalul Olimpic al Tineretului European se va desfășura în luna iulie a acestui an, la Baku, în Azerbaidjan.

În urmă cu 15 ani, CSS Reșița a fost reprezentat la FOTE de înotătoarele Carmen Pau și Sabrina Osiac, pregătite de prof. Mihai Popilian.

În luna iunie, înotătorul reșițean, Denis Popescu va participa, cu lotul național de juniori, la Comen Cup, o competiție internațională  ce va avea loc în Bulgaria, la Burgas.

sursa foto: Cristina Corocan