[FOTO] Părintele Constantin Necula revine la Radio România Reșița, de la ora 22:15!

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Împreună, de la ora 22:15, la emisiunea Boema cu Părintele Constantin-Valer Necula, care a susţinut duminică, 5 mai, în cadrul manifestării „Zilele Credinței și Culturii” în Episcopia Caransebeșului conferința duhovnicească: Paștele Crucii-Pedagogia Învierii.

Manifestarea a avut loc în sala Aula Magna a Universității „Eftimie-Murgu”, prilej cu care distinsul oaspete a acordat un interviu în exclusivitate pentru ascultătorii Radio România Reşiţa.

Profesor conferențiar doctor Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – si numeroase recenzii. A susținut 150 conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale.

În anul Centenarului Marii Uniri,2018, Părintele Constantin Necula a fost oaspetele Radio România Reșița!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles