[FOTO] Ofertă de sfârșit de săptămână: Produse tradiționale, flori și muzică bună

1151

Reșița îmbracă straie de sărbătoare în acest sfârșit de săptămână.

Primăria Reșita organizează zilele acestea un târg de flori cu vânzare. Mai mulți comercianți din Caraș-Severin și Timiș sunt prezenți în Centrul Civic al orașului. Expoziția cuprinde o varietatea de flori și plante ornamentale.

Tot în această perioadă, Parcul Tricolorului din cartierul Govândari găzduiește un târg cu meșteșuguri și produse tradiționale din Banatul Montan.

Mai mulți producători din Caraș-Severin au ales să scoată tot ce au mai bun din cămară și să îi răsfețe pe reșițeni. Cârnați, jambon, brânzeturi, miere, răchie și pălincă, legume, murături și zacuscă special preparată după rețeta bunicii sunt doar câteva dintre delicatesele ce se regăsesc în oferta din acest an.

Sâmbătă, 20 aprilie, va avea loc şi tradiţionala paradă – Alaiul Primăverii, aflată la cea de a 36-a ediţie. Evenimentul va reuni 32 de ansambluri şi aproximativ 1.000 de artişti amatori şi profesionişti din Caraş-Severin, care începând cu ora 10:00 vor defila pe traseul Liceul Traian Vuia – Parcul Tricolorului.

Duminică, 21 aprilie, cu ocazia concursului Alergând la Pădure, Radio Reșița organizează un concert în Centrul Civic. Vor fi prezente trupele Pandora Rock din Timișoara și Red Flame din Reșița.