Începând de astăzi, prin efortul conjugat al inspectoratului ISU Semenic și al UPU-SMURD Reșița, a fost operaționalizată prima ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de tip C din județul nostru, autospecială care va funcționa cu medici cu specialitatea în medicina de urgenţă, asistenţi medicali și paramedici ISU.

Această ambulanță este în dotarea inspectoratului nostru din anul 2012, dar neputând fi încadrată cu personal de specialitate, a fost reclasificată și a funcționat ca ambulanţă de prim ajutor calificat de tip B, fiind încadrată doar cu paramedici din rândul pompierilor militari.

În această dimineaţă, în jurul orei 10:15, echipajul de terapie intensivă mobilă, în formulă completă, a și avut prima intervenție reușită.

Sursă foto: ISU Semenic

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.