Holul impropriu de la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş reabilitat!

Primăria Caransebeş continuă lucrările de reabilitare a Spitalul Municipal de Urgenţă. După ce anul trecut mai mulţi pacienţi au tras un semnal de alarmă pe reţelele de socializare din cauza condiţiilor improprii în care se afla holul dintre Radiologie şi Morgă, coridorul a fost reabilitat de municipalitate din fonduri proprii, valoarea lucrărilor ridicându-se la aproximativ 63 de mii de lei după cum a declarat primarul Felix Borcean.

Lucrările au fost complexe. A fost decopertat tavanul, tencuiţi pereţii. A fost refăcută şi instalaţia de iluminat iar pardoseala reparată. Şi uşile au fost înlocuite cu unele noi specifice unităţilor medicale. Lucrările au fost efectuate prin intermediul unei societăţi comerciale, din bugetul alocat Serviciului Public Întreţinere şi Reabilitare.


În plus, au fost recepţionate şi lucrările de reparaţii la secţia de pediatrie. În trei saloane au fost zugraviţi peretii, vopsite uşile şi caloriferele. În bucătărie, oficiu şi sala de tratamente a fost montată gresia şi faianţa. Lucrările la acest obiectiv au fost executate, în regie proprie, tot de către Serviciul Public de Întreţinere şi Reabilitare Caransebeş.

Şi veştile bune nu se încheie aici. În 16 aprilie,se va inaugura noua secţie de Neurologie. Aceasta a fost complet renovată de data aceasta cu sprijinul medicului Mationi, care a reuşit din resurse proprii dar şi cu ajutorul unor sponsorizări să schimbe complet faţa acestei unităţi. Primarul Felix Borcean va participa la recepţia lucrărilor fiind extrem de mulţumit de cum evoluează lucrurile la Spitalul Municipal din Caransebeş.

Sursă foto: Serviciul Public de Întreţinere şi Reabilitare Caransebeş

Cele mai citite

Related Articles