[VIDEO] Petroland – cel mai mare AquaPark din Balcani, la doar două ore de Timişoara

La doar 160 de kilometri de granita de vest a României se găsește cel mai mare și mai modern parc acvatic din regiunea Balcanilor.

Petroland, cel mai mare complex de agrement construit vreodată în Serbia, se află pe raza localității Backi Petrovac, aproape de Novi Sad și reprezintă investiția unui grup privat specializat din Slovacia.

Apa geotermală, adusă de la o adâncime de 800 de metri la o temperatură medie de peste 40 de grade, permite AquaPark-ului să funcționeze și în lunile reci, iar tehnologiile moderne contribuie la răcirea apei în lunile călduroase.

Suprafața totală a complexului de agrement Petroland este de 20 de hectare, construcția fiind planificată în trei etape. Prima etapă, finalizată deja, cuprinde peste 20 de tobogane, un mega-castel de apă pentru copii, trei turnuri de pornire pentru tobogane, șase bazine, dintre care un bazin cu valuri, un râu artificial și multe alte distracții pentru toate vârstele.

Urmează să se construiască încă un turn de tobogane, un camping, facilități de cazare, piscine acoperite, un centru SPA-wellness, un complex de vile și bungallow-uri.

Firește că există multiple unități de alimentație publică, cu tot ce înseamnă deservirea clienților.

Sursa: timisoarastiri.ro