Drumuri înzăpezite în Caraş-Severin, dar deschise

1112

Judeţul Caraş-Severin se află, încă de ieri, sub atenţionare COD GALBEN de vreme severă, caracterizată prin ninsori şi vânt cu intensificări periodice. În zona de munte precipitaţiile sunt mai însemnate cantitativ decât în celelalte regiuni ale judeţului, ninge, iar viscolul aduce cantităţi mari de zăpadă pe carosabil. Pe DJ 582 Reşiţa-Brebu – Nou, DJ 582E Prislop – Semenic şi DJ 608A Caransebeş – Muntele Mic se acţionează cu utilajele din dotare încă din cursul nopţii pentru menţinerea viabilităţii rutiere. Drumurile sunt deschise, însă se circulă cu dificultate pe anumite porţiuni. Se recomandă conducătorilor auto să-şi echipeze autoturismele cu lanţuri antiderapante pentru a evita situaţiile neplăcute.

Pe celelalte drumuri judeţene traficul se desfăşoară în condiţii normale. În cursul nopţii şi în această dimineaţă la Comandamentul de Iarnă nu s-au semnalat alte zone cu probleme. Operatorii acţionează pentru curăţarea drumurilor urmând ca ulterior să procedeze la împrăştierea materialului antiderapant, informează purtătorul de cuvânt al Comandamentului Judeţean de iarnă Caraş-Severin, Mădălina Cotoc.

Pe drumurile din judeţul Caraş-Severin se circulă în condiţii de iarnă. Pe drumurile din municipiul Reşiţa s-a acţionat de azi-noapte cu material antiderapant, în zonele cu risc.

P