Vela: era nevoie de o schimbare pentru a reseta activitatea organizaţiei liberale din Caransebeş

576

Senatorul Marcel Vela nu are o relaţie tensionată cu primarul Caransebeşului, Felix Borcean, dar asta nu l-a împiedicat să propună dizolvarea Biroului Politic Local al PNL din municipiul de pe Timiş şi Sebeş. S-a întâmplat zilele trecute, la şedinţa Biroului Politic Județean al PNL. Practic, primarul Borcean este un simplu membru liberal. Liderul PNL Caraș-Severin justifică această decizie:

„Am dizolvat BPL Caransebeş pentru a reseta activitatea acestuia, pentru buna organizare politică, având în vedere că în 2019 vor fi două rânduri de alegeri – europarlamentare şi prezidenţiale – şi în acest context trebuie o organizare politică mai bună în municipiul Caransebeş. Biroul nou constituit este unul interimar, care va organiza alegeri în următoarele 3 luni, conform statutului. Nu am o relaţie tensionată cu primarul Felix Borcean. A fost o decizie care clarifică nişte lucruri. El trebuie să se ocupe mai mult de Primărie, iar de activitatea politică trebuie să se ocupe un birou care are disponibilitatea pentru a organiza tot ce ţine de campania electorală şi de bunul mers al Partidului Naţional Liberal în Caransebeş”.

Aducem la cunoştinţa tuturor membrilor PNL, că în ședința BPJ de vineri, 11 ianuarie 2019, a fost stabilită cu unanimitate de voturi Echipa de coordonare a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, în următoarea formulă:
-Șef campanie electorală – Marcel Vela
-Responsabil comunicare – Horia Irimia
-Mandatar financiar – Valentina Maresz
-Trezorier – Daniel Surdu
-Coordonator tehnic al campaniei, comunicare internă – Ovidiu Rădoi
-Responsabil juridic – Dan Stan
-Responsabil organizare evenimente – Adi Dacica
-Responsabil campanie mun. Reșița – Ioan Popa
-Responsabil campanie zona Reșița – Jaro Marsalik
-Responsabil campanie mun. Caransebeș – Andrei Ungur
-Responsabil campanie zona Caransebeș – Marius Isac
-Responsabil campanie zona Bocșa – Florentin Bocșan
-Responsabil campanie Valea Bistrei – Doru Cîrdei
-Responsabil campanie zona Herculane – Cristian Miclău
-Responsabil campanie Valea Almăjului și Anina – Gheorghe Românu
-Responsabil campanie Clisura Dunării – Adrian Torma
-Responsabil campanie Valea Carașului – Ion Miloș

Marcel Vela a mai spus că tot în şedinţa Biroului Politic Județean s-a decis ca liberalii să nu colaboreze cu PSD şi să nu promoveze vreun membru al partidului într-o eventuală funcţie de conducere în Consiliul Județean Caraş-Severin.
(Sebastian Dragomir)