Doar două farmacii deschise de Crăciun în Caraş-Severin!

865

Farmaciile din Caraş-Severin au program special de sărbători. În prima zi de Craciun, va fi deschisă în Reşiţa doar farmacia IRIS din Micro 4, iar în Caransebeş va funcţiona farmacia IATROFARM din parcul Dragalina.

În 26 decembrie, cea de-a doua zi de Crăciun farmaciile vor funcţiona după programul de duminică, majoritatea se vor închide la ora 16.00 dar sunt şi câteve excepţii, ne-a declarat preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca.

Excepţii fac farmaciile Sensiblu din Kaufland, atât în Reşiţa cât şi în Caransebeş dar şi farmacia Sensiblu de la Victoria iar în partea de sus a oraşului farmacia Farm Presţ acestea rămân deschise în 26, 27, 28 decembrie până la ora 20.00 respectiv 22.00.

Angajaţii din sistemul medical lucrează de Crăciun. Astfel că şi spitalele din Caraş-severin vor asigura asistenţa de urgenţă, prin liniile de gardă.

Daiana Roşca

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.