Cine a fost Anca Pop, artista care a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre

12350

După cum vă informam luni 17 decembrie, artista Anca Pop a murit în urma unui teribil accident. Mașina condusă de artistă a căzut în Dunăre  în zona viaductului Şviniţa, din judeţul Mehedinţi. Mașina și corpul neînsuflețit al artistei au fost scoase din fluviu în seara zilei de luni  de pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Orşova.

Cine a fost Anca Pop

Anca Pop s-a născut la 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă. Anca Pop era cunoscută şi dupa numele de scenă „Shamanca”.


A lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. În 2008, a ajuns să cunoască muzicianul iugoslav, Goran Bregović, și a participat ca și compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea său album de studio, Champagne for Gypsies.


Anca Pop a acordat mai multe interviuri pentru Radio Reşiţa. Vă prezentăm un fragment din unul dintre ele:

Anca Pop se destăinuie


(Sebastian Dragomir)

Sursa foto: RTVGalaxy

Alin Datcu
După 20 de ani (ca în romanul lui Dumas) de când am intrat pentru prima oară într-o cabină de emisie, radio-ul încă mă fascinează şi-l redescopăr în fiecare zi. Acest fapt mă încântă cu atât mai mult cu cât ştiu că o fac alături de voi, ascultătorii noştri. Vă aştept în fiecare zi de la 12:00 la 17:00 să luăm Pulsul Zilei!