Balul Voluntarilor Sclipitori

Invitații sunt îndemnați  să  lăse  acasă  inhibițiile,  hainele  în  trend, încercările de a fi în rând cu lumea și în schimb, să iasă cu toții din tipare, iar pentru o seară să fie sclipitori. Aceștia sunt provacți, astfel, să alegă din garderoba lor sau a cunoscuților, piese vestimentare cu calități care definesc acest concept, fiind importantă creativitatea și respectarea propunerii de a fi cat mai sclipitori.

Voluntarii de la Centrul de Voluntariat Mansarda sunt curioși și nerăbdători să cunoacă povești și istorii. Invitații sunt îndemnați să aducă obiecte sclipitoare cu care să își decoreze locul unde se vor așeza la masă. Să scoată din casă cele mai sclipitoare haine și obiecte și să vină la Gala Voluntarilor Sclipitori. Această  sărbătoare  anuală  celebrează  calitățile  voluntarilor,  participarea  activă  la proiecte  care  s-au  desfășurat  pe  parcursul  acestui  an,  strădanii  care  implică  totodată  contribuția  la  o comunitate mai bună și la construirea unui viitor mai bun.

Balul Voluntarilor se dorește a fi o recunoaștere adusă  voluntarilor din Reșița,  pe  care  ei  o  aduc  la  dezvoltarea  durabilă  a  comunități  locale.  Această reuniune  reprezintă  deja  un  mecanism  nonformal  de  dialog  între  actorii  sociali  din  comunitate  pentru  a sărbători  realizările  de  peste  an  ale  voluntarilor .

Balul  Voluntarilor  care  va  avea  loc  joi,  20  decembrie  2018. Participarea este pe bază de invitație.

începând cu ora 18°° la Club Ozon.