vineri, 28 februarie 2020
Acasă Actualitate „Muzică pentru Viață” este o campanie umanitară ai cărei  Eroi sau...

[FOTO] „Muzică pentru Viață” este o campanie umanitară ai cărei  Eroi sau Beneficiari putem fi oricare dintre noi!Vino, alături de campania Radio Reşiţa!

269

Un eveniment așteptat deja, de reșițeni, dar și de ascultătorii fideli ai Radio România Reșita, a demarat în Centrul Civic al municipiului de pe Bârzava, sub aura emoției și speranței.

Campania umanitară Muzică pentru Viață, aflată la cea de-a IV-a ediție, se desfășoară sub sloganul „Ei au construit un spital, noi îi ajutăm să meargă mai departe”, fiindcă  în acest an am decis să luptăm împreună pentru Spitalul ONCO HELP din Timişoara, pentru că aici fiecare bolnav care suferă de cancer şi este asigurat, beneficiază de consultaţii gratuite. Acesta nu este un spital destinat oamenilor bogaţi, ci se adresează tuturor categoriilor sociale.

La ora 12, Laura Sgaverdea a primit în Casuța de Sticlă, mesajul pe calea undelor al fondatorului ONCO HELP din Timișoara, profesorul doctor Șerban Negru, care puternic impresionat de inițiativa radioului reșițean a mărturisit că această campanie este unică și creează un important precedent de solidaritate umană, mai ales că se desfășoară în preajma unei mari sărbători a creștinătății, Nașterea Domnului Isus Cristos, dar este totodată și un mesaj de compasiune și ajutor pentru semenii noștri aflați într-o mare încercare a vieții lor-lupta cu cancerul.

În fapt, Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reșița, realizează un pionierat prin care coagulează toate forțele sufletești să învețe voluntariatul și bucuria de a dărui speranță și compasiune celor încercați de viață, dar și celor care oricând pot deveni un caz a cărui boală necesită condiții optime de tratament.

„Muzică pentru Viață” este o campanie umanitară ai cărei  Eroi sau Beneficiari putem fi oricare dintre noi.

După amiaza zilei de duminică a continuat cu bucuria echipei radioului reșițean de-a saluta și aprecia primii susținători ai campaniei, de la copii până la persoane cu vârste respectabile, confirmând astfel o tradiție ce renaște în  fiecare ani în municipiul de pe Bârzava.

Reșițenii au ieșit în stradă , nu să ceară, ci să dăruiască alături de Radio România Reșița.Cea de-a IV-a ediție a campaniei umanitare „Muzică pentru Viață” se desfășoară în perioada 16 -23 decembrie, la Căsuța de Sticlă din Centrul Civic al Reșiței.

Se spune că moartea e atât de sigură de victoria ei încât ne dă un avans de o viață… haideți să profităm de acest avans și să dăruim speranță, celor aflați în suferință.

De la Căsuța de Sticlă, îl puteți trimite pe Moș Crăciun la toți cei care au nevoie să simtă că nicăieri nu e mai frumos ca Acasă pe frecvențele radioului reșițean , din casă în casă, din suflet în suflet până la Clinica Onco-Help Timișoara, pe Muzică pentru Viață!

Vă mulțumim tuturor și fiecăruia în parte!

 

Echipa Radio România Reșița

WhatsApp us