PSD îngroașă rândurile PRO România

129

Fosta președintă a Organizației de Femei Social Democrate Reșița, Elena Borchescu a intrat în organizația județeană PRO România Caraș-Severin. Au semnat adeziuni și fostele vicepreședinte ale OFSD Reșița: Anca Bircea, Luminița Țepeneu și Dana Ursu. Alte 7 foste membre PSD au procedat la fel. În zilele și săptămânile următoare, se vor înscrie în PRO România – filiala Caraș-Severin, mulți alții din cei nemulțumiți de drumul greșit pe care Liviu Dragnea a înțeles să ducă partidul, a precizat într-un comunicat trimis redacţiei, Elena Borchescu.

„Ce vom spune oamenilor care ne reproșează structurarea partidului doar ca un instrument de exercitare a puterii? Dar când vom fi întrebați de ce nu se regăsesc printre prioritățile unui partid care se vrea de stânga dar a uitat de oameni, de promisiuni de onorat, de mult fluturata clasă de mijloc ș.a.m.d. Ruptura între PSDragnea și oameni s-a adâncit, circul, mascaradele au înlocuit dialogul constructiv și nu e bine. Apelul repetat la sinceritate și responsabilitate e ignorat și de aceea am ajuns să spunem DESTUL! Ne interesează agenda românilor, găsirea soluțiilor la problemele cu care aceștia se confruntă, viitorul copiilor noștri, al României.

Valorile social-democrate nu se regăsesc în ceea ce a mai rămas din ce a fost odată PSD. În PSDragnea delictul de opinie e aspru sancționat, social-democrații sunt maziliți, marginalizați, Statutul nu este respectat, atitudinile totalitare ale vremelnicului Dragnea sunt duse la extrem, politica pumnului în gură s-a dovedit a fi păguboasă iar dialogul cu oamenii e cel mult basm.

CU Dumnezeu alături, mergem pe calea grea dar corectă, ProRomania !”

(Sebastian Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.