[FOTO-VIDEO] CSM Școlar Reșița pregătește intens jocul cu următoarea clasată în divizia A

196

Echipa divizionară A de handbal, CSM Școlar Reșița va evolua în această săptămână, în etapă intermediară, în fața propriilor suporteri.

Handbaliștii reșițeni au meci cu următoarea clasată în serie, CS Unirea Sânnicolau Mare, echipă calificată în optimile Cupei României. Reșițenii pregătesc intens acest joc sub coordonarea antrenorului Ilie Vaidasigan:

 

Înainte de această întâlnire am dialogat cu doi dintre jucătorii Reșiței: Paul Simulescu și Raul Heimbach:

Paul Simulescu:

”Suntem pregătiți, ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci și sper să facem un meci bun și să obținem punctele dorite. Așteptăm publicul la sală într-un număr cât mai mare să ne susțină. Suntem toți în regulă și dornici să obținem victoria.”

Raul Heimbach:

”Va fi un meci greu, toastă săptămâna ne-am pregătit intens și așteptăm toți iubitorii handbalului să ne susțină. Cei de la Sânnicolau Mare au o apărare în zona centrală foarte bună și am lucrat tot felul de combinații tactice pentru a-i surprinde. Atmosfera în lotul nostru este una bună, mereu a fost așa, suntem motivați și sper să obținem punctele pe care le dorim.” 

 

Meciul CSM Școlar Reșița-CS Unirea Sânnicolau Mare va avea loc joi, 8 noiembrie de la ora 18.30, în sala polivalentă din Reșița, în etapa a 7-a a campionatului.

Lidera seriei este CS Universitatea Craiova cu 12 puncte, urmată de CSM Scolar Reșița, tot cu 12 puncte și de formația din Sânicolau Mare cu 9 puncte.

Cristina Corocan