[FOTO] Împreună pentru o Românie MAI curată: Jandarmii și polițiștii cărăşeni şi-au unit forţele!

307

Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin s-a alăturat și în acest an campaniei de ecologizare “Let’s do it, România!”, cu scopul strângerii deșeurilor aruncate in arealele naturale.

Peste 40 de polițiști, unii dintre ei cu familia, au răspuns apelului lansat de organizația “Let’s Do It, România!” și au participat la ziua curățeniei. Colegii noștri au fost prezenți în Reșița, Caransebeș, Băile Herculane și, împreună cu ceilalți voluntari, au încercat să ajute pentru un județ mai curat !“, a transmis pentru Radio Reşiţa, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

“Prin participarea activă, încă din anul 2010, în cadrul campaniei “Let’s do it, Romania!”, încearcăm să contribuim la protejarea naturii şi la sensibilizarea cetăţenilor cu privire la la colectarea şi depozitarea corespunzătoare a deşeurilor. Crezând în succesul ideii de voluntariat, 23 de jandarmi, ofițeri și subofițeri au fost prezenți în zona adiacentă unității pentru a igeniza acest colț de natură”, a spus Dinu Nicorici, purtător de cuvânt. (Hardy Cvoica)