Elena Solomonesc – secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Justiţiei Sociale: “Pentru Caraş-Severin voi face tot ce e mai bun”

679

Elena Solomonesc, directorul executiv al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin, a fost numită secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale. Solomonesc, care a condus timp de cinci ani activitatea agenţiei cărăşene, se declară onorată de numire, dar și sigură că își va îndeplini cu succes noile atribuții de serviciu. În plus, se va implica mai mult şi mai bine pentru fiecare persoană cu nevoi speciale din judeţ, aceia care îi vor solicita ajutorul, a declarat aceasta pentru Radio Reşiţa:

“Numirea în funcţie este o mare onoare pentru mine şi totodată este şi o imensă provocare. Mă voi folosi bineînţeles de toată experienţa mea profesională şi de toată capacitatea pentru a reuşi să duc la bun sfârşit toate obiectivele care îmi revin conform noii funcţii. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, îi asigur că nu vor fi dezamăgiţi, şi mai ales toţi oamenii care depind de serviciile ministerului de resort în cadrul căruia voi avea atribuţii. Voi face tot ce se poate să se facă cât mai mult posibil pentru fiecare. Întreaga mea atenţie va fi îndreptată asupra acelor oameni care sunt cu adevărat defavorizaţi din punct de vedere social şi voi face tot ce pot să le fie un pic mai bine. Fiind din Caraş-Severin, bineînţeles că inima, sufletul, gândul îmi sunt acasă. Pentru Caraş-Severin voi face tot ce mai bine şi mai bun.” 

Noul secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Justiţiei Sociale, condus de Lia-Olguța Vasilescu, a ocupat funcția de director executiv a AJPIS Caraș-Severin din luna mai a anului 2013. (Hardy Cvoica)