[FOTO] Oana Borza și Laszlo Kokovics invitații Laurei Sgaverdea la emisiunea „Ascultă cum te ascult”

Astăzi, de la ora 17:15, subiectul emisiunii „Ascultă cum te ascult”, realizată de managerul Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea, este unul extrem de important pentru toţi ascultătorii şi se referă la sport și natură, dar și la latura umanitară  a celei de-a IV-a ediție a concursului de trail running AlerGând la Pădure, ce va avea loc duminică, 29 aprilie.

Manifestarea este realizată de echipa Reşiţa Trail în parteneriat cu Asociaţia Bike Attack Resita.
Anul acesta întrecerile, startul și sosirea, se mută de pe stadionul din Valea Domanului pe platoul din fața sălii polivalente. Traseele vor fi puțin mai scurte,dar mai dificile. Copiii cu vârsta până la 16 ani vor concura pe un traseu amenajat în centrul civic al Reșiței. Participanții vor primi diplome de participare, tricouri. De asemenea, cu toții pot participa la Pasta Party!

Mai multe amănunte aflați de la invitații Laurei Sgaverdea, Oana Borza și Laszlo Kokovics, astăzi de la ora 17:15, la emisiunea „Ascultă cum te ascult”!

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 vă puteţi exprima opiniile.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Organizatorii evenimentului ”AlerGând la pădure” sunt Asociația Bike Atack Reșița, în parteneriat cu Primăria Reșița, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Direcția Silvică Caraș-Severin, Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, Poliția locală Reșița, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Salvamont Caraș -Severin, multipli sponsori.

Evenimentul AlerGând la Pădure va avea loc duminică, 29 aprilie, de la ora 10.00.

Radio România Reşiţa este partener oficial media al evenimentului.

Așadar, rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

De același autor

Related Articles